December 2019 – Het is alweer bijna twee maanden geleden dat Marc en Nathalie trouwden in de Watertoren in Barendrecht. Een regenachtige herfstweek ging eraan vooraf, maar op vrijdag 18 oktober 2019 was het uiteindelijk toch grotendeels droog. Het was een prachtige dag om vast te leggen, met een gewaagde rode trouwjurk, een trouwreportage in het Kasteel van Rhoon, een ceremonie in de Watertoren, een borrel in ’t Ouwe Durp en tot slot een diner in Diggels.

Enkele weken geleden kwamen Marc en Nathalie langs om de foto’s van hun trouwdag te bekijken. Het is altijd leuk om dan even na te praten over de ervaringen van die dag. En natuurlijk ook om de reacties op hun gezichten te zien bij het bekijken van de foto’s. Enthousiast vertrokken ze met hun foto’s op een mooie gepersonaliseerde USB-stick weer naar huis.

Dat enthousiasme voel ik zelf ook iedere keer als ik een bruiloft mag fotograferen. Ik was dan ook blij verrast toen Marc en Nathalie na een kennismakingsgesprek lieten weten dat ze mij hadden gekozen als fotograaf voor hun trouwdag. Doordat ik veel meer zwangere dames, pasgeboren baby’s, cakesmashende 1-jarigen en gezinnen fotografeer dan bruidsparen, voel ik me elke keer vereerd als ik bij zo’n intieme gebeurtenis als een bruiloft aanwezig mag zijn.

Marc en Nathalie, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!

Liefs, Martine

Meer informatie over trouwfotografie
Portfolio trouwfotografie