December 2019 – Aan het eind van het jaar kijk ik graag even terug op alle mooie herinneringen die ik mocht vastleggen. Van zwangerschappen, pasgeboren baby’tjes en eerste verjaardagen tot waardevolle gezinsmomenten. En laat ik de vrijwillige fotoshoots voor de Stichting Earlybirds niet vergeten…

Ik heb dit jaar iets minder fotoshoots gedaan dan in 2018. Dat heeft te maken met twee keuzes die ik maakte: minder en uiteindelijk geen fotoshoots in de weekenden meer én de keuze om te stoppen met minishoots. Ik wil alleen nog volwaardige fotoshoots aanbieden, waarbij ik alle tijd voor jullie neem. Gelukkig wisten heel veel gezinnen mij hiervoor te vinden en daar ben ik ze stuk voor stuk heel erg dankbaar voor.

Een overzicht:

  • 11 zwangerschapsshoots (studio en buiten)
  • 39 newbornshoots (incl. lifestyle)
  • 56 cakesmash fotoshoots
  • 14 baby- en kindershoots
  • 15 gezinsfotoshoots (incl. lifestyle en buiten)
  • 4 familieshoots
  • 1 bruiloft
  • 6 Earlybirds-reportages

In totaal heb ik in 2019 dus 146 bijzondere momenten gefotografeerd.

De eerste weken van 2020 zijn alweer volgeboekt. Maar eerst ga ik met mijn gezin genieten van de kerstdagen, oud en nieuw en onze verjaardagen. Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een nieuw jaar vol gelukkige momenten!

Liefs, Martine