Barendrecht – 24 maart 2022

Om een besmetting met het coronavirus bij mijn én jullie gezin te voorkomen, gelden bij FOTOlief de volgende maatregelen:

  • De fotoshoot moet verzet worden als een van jullie corona-gerelateerde klachten heeft, zoals hoesten, keelpijn, niezen, loopneus, verstopte neus, verhoging, koorts of verminderde reuk/smaak. Zijn jullie helemaal klachtenvrij? Dan zijn jullie van harte welkom. Hetzelfde geldt overigens als ik of iemand binnen mijn gezin klachten heeft.
  • Wil je een mondkapje dragen, dan mag dat. Ik zal er zelf alleen een dragen als ik op korte afstand met newborns werk. In overige gevallen zal ik zoveel mogelijk afstand proberen te bewaren.
  • Ik schud geen handen.
  • Kom je naar de studio, doe dan bij binnenkomst je schoenen uit en desinfecteer je handen. Neem ook zelf iets te drinken mee.