Het eerste jaar van je baby in drie fotoshoots en een luxe fotoalbum

Regelmatig zie ik ouders na een newbornshoot van hun baby terugkomen voor een 6-maandenshoot en een cakesmash fotoshoot. Daardoor kwam ik op het idee om een jaarpakket samen te stellen, waarbij je een leuke korting ontvangt.

In het baby’s eerste jaarpakket zitten maar liefst drie fotoshoots én een luxe fotoalbum. Het jaarpakket heeft diverse voordelen:

  • Je bent verzekerd van een plekje voor drie fotoshoots, namelijk vlak na de geboorte, rond 6 maanden en voor de eerste verjaardag van je kindje.
  • Je ontvangt een leuke combinatiekorting van wel € 75,- omdat je drie fotoshoots tegelijk boekt, inclusief een luxe fotoalbum t.w.v. € 100,-.
  • De foto’s van de fotoshoots ontvang je niet alleen digitaal in hoge resolutie, maar ook in een luxe fotoalbum. Een prachtige tastbare herinnering aan het eerste jaar van je kindje.

Wat is bij het jaarpakket inbegrepen?

  • Een newbornshoot met 15 digitale foto’s naar keuze. Je kunt kiezen voor een geposeerde newbornshoot in de studio in Barendrecht of een lifestyle newbornshoot (met 18 digitale foto’s naar keuze) bij je thuis, t.w.v. € 170,-.
  • Een 6-maandenshoot in de studio met 10 digitale foto’s naar keuze, t.w.v. € 140,-.
  • Een cakesmash fotoshoot in de studio met ongeveer 15-30 digitale foto’s. De cakesmash is inclusief taartje, gebruik van feestelijke versiering en bijpassende kleding, én badsessie, t.w.v. € 190,-.
  • Bij de newbornshoot en de 6-maandenshoot is het ook mogelijk om foto’s met het gezin en/of oudere broers/zussen te maken.
  • Een luxe fotoalbum van 30×20 cm vormgegeven in de stijl van FOTOlief t.w.v. € 100,-.

De prijs van het baby’s eerste jaarpakket is € 525,-. Je betaalt dit bedrag in één keer, maar mocht er nou iets gebeuren waardoor een van de drie fotoshoots niet door kan gaan, dan ontvang je uiteraard een gedeelte van het bedrag terug.

Heb je interesse in het jaarpakket? Neem dan contact op via martine@foto-lief.nl.

Een mooi voorbeeld zie je in onderstaand filmpje.