31 december 2021… De laatste dag van (alweer) een raar jaar. Nog steeds zitten we met coronamaatregelen, wie had dat gedacht? Daarnaast kreeg ik te maken met rugklachten, waardoor het niet altijd liep zoals ik wilde. Het was op alle vlakken een bewogen jaar, waarin ik toch nog 110 keer iemand blij heb mogen maken met mijn foto’s. Benieuwd naar het jaarlijkse overzicht? Hier komt-ie:

  • Bruiloften: 2
  • Zwangschapsshoots (incl. lifestyle): 18
  • Newbornshoots (incl. lifestyle): 35
  • Cakesmash fotoshoots: 34
  • Baby- en kindershoots: 6
  • Gezinsfotoshoots (incl. lifestyle): 7
  • Generatieshoots: 5
  • Familieshoots: 3

In de bijbehorende collage zie je van bijna elke fotoshoot een foto terugkomen.

Ik hoop dat 2022 voor jullie allemaal gezond, rustig en liefdevol mag zijn <3

Liefs, Martine