De laatste drie maanden van 2022 waren op zijn zachtst gezegd niet heel aardig voor ons… Mijn vader lag twee maanden in het ziekenhuis waarvan 3,5 week op de IC. Ik heb me in die weken weinig met mijn werk bezig gehouden. Daardoor had ik ook geen helder beeld meer van alle leuke, lieve en mooie fotoshoots die ik dit jaar heb gedaan. Totdat ik dit jaaroverzicht ging maken… Het is elk jaar geweldig om alles in sneltreinvaart terug te zien. Ik mocht in totaal 101 fotoshoots verzorgen, waarvan ik iets meer dan de helft met jullie kon delen.

De fotoshoots waren als volgt verdeeld:

  • Bruiloft: 1
  • Zwangschapsshoots: 11
  • Newbornshoots (incl. lifestyle): 29
  • Cakesmash fotoshoots: 30
  • Baby- en kindershoots: 10
  • Gezinsfotoshoots (incl. lifestyle): 13
  • Familieshoots: 4
  • Loveshoots: 2
  • Generatieshoot: 1

In onderstaande collage zie je van veel fotoshoots een foto terugkomen.

Ik hoop dat 2023 wat liever voor ons zal zijn en wens jullie allemaal veel gezondheid, geluk en liefde toe.

Liefs, Martine