Woensdag 8 maart 2023 lieten Nina en Fabio zich in het Stadhuis van Rotterdam registreren als partners. Ze hadden mij gevraagd om foto’s van hun geregistreerd partnerschap te maken.

Het was een chaotische ochtend op het stadhuis, waardoor de ceremonie later startte dan gepland. Dit stelde ons in de gelegenheid om alvast de fotoreportage in de binnentuin te doen, wat eigenlijk op de planning stond voor na de ceremonie. Daarnaast hebben we binnen nog groepsfoto’s gemaakt, want er waren vier kinderen te gast en voor hen was het zonder jas te koud buiten.

De ceremonie was heel bijzonder. Fabio’s familie was overgekomen uit Duitsland en daar hadden Nina en Fabio een Duitssprekende ambtenaar voor geregeld. Zij deed de ceremonie in twee talen. Na het ja-woord volgde nog een leuke verrassing voor de gasten. Nina is zwanger van hun tweede kindje en aan het eind van de ceremonie hebben ze onthuld dat ze een tweede dochtertje verwachten. Zo leuk om hierbij te zijn en alle blije gezichten te zien!

Nina en Fabio, bedankt dat ik op jullie bijzondere dag aanwezig mocht zijn. Heel veel geluk met jullie groeiende gezin!

Liefs, Martine

Meer informatie over trouwfotografie
Portfolio trouwfotografie