Voor de nieuwe uitgave van het magazine Baby op Komst mocht ik eind maart een fotoshoot doen bij Djanifa da Conceicao thuis. Djanifa is verloskundige en het gezicht achter VerlosMoeder. Een van de foto’s van deze shoot is gebruikt voor de cover van het magazine. Daarnaast staat er een foto van Djanifa en haar gezin bij het interview dat ze hebben gegeven over het combineren van werk en gezin.

Het Baby op Komst magazine wordt gemaakt door verloskundigen en het komende jaar in een oplage van 125.000 exemplaren door zo’n 87% van alle verloskundigenpraktijken gratis meegegeven aan zwangeren tijdens de eerste zwangerschapscontrole. Mocht je zwanger zijn en het tijdschrift niet hebben ontvangen, dan kun je ‘m downloaden op babyopkomst.nl/gratis-magazine/. Daarnaast vind je op de website van Baby op Komst alles wat je moet weten over zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en de eerste periode na de geboorte van je kindje.

Djanifa is misschien wel de bekendste verloskundige van Nederland. Met haar bedrijf VerlosMoeder wil ze ouders en vrouwen van alle achtergronden motiveren, inspireren en meer kennis geven over zwangerschap en baby’s. Ze doet dit onder andere via haar YouTube kanaal, Podcast en Instagram. Daarnaast heeft ze een boek geschreven: VerlosMoeder – Het Handboek van Kinderwens tot Minimens. Meer informatie vind je op www.verlosmoeder.nl.