Word je enthousiast van de foto’s in mijn portfolio en wil je een fotoshoot boeken? Reserveer nu

Heb je andere vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Na ontvangst van het formulier neem ik binnen 2 werkdagen (tijdens schoolvakanties 3 werkdagen) per e-mail contact met je op om je vraag te beantwoorden. Heb je na 3 werkdagen geen e-mail terug ontvangen, controleer dan je ongewenste post.

Werkgebied
Het grootste deel van mijn klanten komt uit Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam. Woon je hier in de buurt, dan leg ik graag mooie herinneringen voor je vast. Daarnaast ontvang ik in de studio regelmatig klanten van verder weg; van Wassenaar tot Gouda en van Breda tot Tholen. De maximale afstand voor een fotoshoot op locatie of bij je thuis is 25 kilometer.

Werktijden
Mijn werk is ontstaan uit een hobby en dat is het nog steeds. Ik werk ongeveer 16-20 uur per week en dat combineer ik met mijn gezin. Ik heb er dan ook voor gekozen te werken als de kinderen op school zijn. Voor jou betekent dit dat je alleen op werkdagen een fotoshoot kunt boeken, tussen ongeveer 9.30 en 13.30 uur. Buiten schooltijden en in de weekenden zijn fotoshoots niet mogelijk (alleen voor kleine trouwerijen maak ik een uitzondering).

Werkwijze
Gemiddeld doe ik drie tot vier fotoshoots per week en dan maximaal één per dag. Hierdoor kan ik mijn agenda flexibel indelen, heb ik alle rust voor jullie fotoshoot en maakt het niet uit als deze een beetje uitloopt. Ook heb ik zo genoeg tijd voor het opruimen en schoonmaken van de studio en gebruikte spullen. Buiten de fotoshoots om besteed ik mijn tijd aan het selecteren en bewerken van jullie foto’s.

Bereikbaarheid en parkeren
Parkeren is gratis en kan naast onze woning. De studio bevindt zich op de eerste verdieping bij mij thuis. Houd hier rekening mee als je minder goed ter been bent.

Contactgegevens:
06 24226977 (maandag t/m vrijdag 9.00 tot 13.30 uur)
martine@foto-lief.nl
Helenapolder 9, 2992TW Barendrecht
facebook.com/fotolief
Instagram: @martinefotolief
KvK-nummer: 65693345
Rekeningnummer: NL15 KNAB 0256 8798 85

    CONTACTFORMULIER

    Ik heb een vraag over:

    Ik heb FOTOlief gevonden via: