Word je enthousiast van de foto’s in mijn portfolio? Dan kun je met dit boekingsformulier een fotoshoot boeken. Na het invullen neem ik binnen 2 werkdagen (tijdens schoolvakanties 3 werkdagen) per e-mail contact met je op om een afspraak te plannen. Heb je na 3 werkdagen geen e-mail terug ontvangen, controleer dan je ongewenste post.

De boeking is definitief zodra we een afspraak hebben vastgelegd. Ik vraag je dan het toestemmingsformulier in te vullen waarmee je tevens aangeeft akkoord te gaan met 10 heldere afspraken.

Werktijden
Over het algemeen werk ik tijdens schooltijden (ma-vr 9.30 tot uiterlijk 13.30 uur). Houd hier rekening mee als je een fotoshoot met schoolgaande kinderen (vanaf 4/5 jaar) wilt boeken. Buiten schooltijden en in de weekenden zijn fotoshoots niet mogelijk (alleen voor trouwerijen maak ik een uitzondering).

Werkwijze
Gemiddeld doe ik drie tot vier fotoshoots per week en dan maximaal één per dag. Hierdoor kan ik mijn agenda flexibel indelen, heb ik alle rust voor jullie fotoshoot en maakt het niet uit als deze een beetje uitloopt. Ook heb ik zo genoeg tijd voor het opruimen en schoonmaken van de studio en gebruikte materialen. Buiten de fotoshoots om besteed ik mijn tijd aan het selecteren en bewerken van de foto’s. Door deze werkwijze kan ik een snelle levering van jullie foto’s garanderen.