Word je enthousiast van de foto’s in mijn portfolio? Dan kun je met dit boekingsformulier een fotoshoot boeken. Na ontvangst van het formulier neem ik binnen 2 werkdagen (tijdens schoolvakanties 3 werkdagen) per e-mail contact met je op om een afspraak te plannen. Heb je na 3 werkdagen geen e-mail terug ontvangen, controleer dan je ongewenste post.

De boeking is definitief zodra we een afspraak hebben vastgelegd. Ik vraag je dan het toestemmingsformulier in te vullen waarmee je tevens aangeeft akkoord te gaan met 10 heldere afspraken.

Werktijden
Mijn werk is ontstaan uit een hobby en dat is het nog steeds. Ik werk ongeveer 16-20 uur per week en dat combineer ik met mijn gezin. Ik heb er dan ook voor gekozen te werken als de kinderen op school zijn. Voor jou betekent dit dat je alleen op werkdagen een fotoshoot kunt boeken, tussen ongeveer 9.30 en 13.30 uur. Buiten schooltijden en in de weekenden zijn fotoshoots niet mogelijk (alleen voor kleine trouwerijen maak ik een uitzondering).

Werkwijze
Gemiddeld doe ik drie tot vier fotoshoots per week en dan maximaal één per dag. Hierdoor kan ik mijn agenda flexibel indelen, heb ik alle rust voor jullie fotoshoot en maakt het niet uit als deze een beetje uitloopt. Ook heb ik zo genoeg tijd voor het opruimen en schoonmaken van de studio en gebruikte spullen. Buiten de fotoshoots om besteed ik mijn tijd aan het selecteren en bewerken van jullie foto’s.

    BOEKINGSFORMULIER

    Ik wil de volgende fotoshoot graag boeken:

    Ik boek de fotoshoot bij voorkeur op een van de volgende momenten:

    Ik heb FOTOlief gevonden via: