Akkoord met 10 heldere afspraken
Nadat we een afspraak voor een fotoshoot hebben gemaakt, vraag ik je onderstaand toestemmingsformulier in te vullen. Hiermee geef je aan de 10 HELDERE AFSPRAKEN gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan.

Toestemming gebruik foto’s
Zo trots als jij bent op jouw foto’s, zo trots ben ik op mijn werk. Ik vind het daarom erg leuk als ik mijn werk mag delen met anderen. Daarnaast heb ik het delen van foto’s nodig om nieuwe klanten te kunnen bereiken. Ik deel nooit foto’s zonder toestemming en vind het belangrijk om jouw wensen hieromtrent te respecteren. Met dit formulier kun je je wensen aangeven. Je kunt altijd terugkomen op je beslissing.

Geef je toestemming voor het delen van foto’s op deze website en social media, dan ontvang je als dank twee extra digitale foto’s t.w.v. € 15,- bovenop de gekozen fotoshoot.

  TOESTEMMINGSFORMULIER

  Soort fotoshoot:

  Datum fotoshoot

  Geef je FOTOlief toestemming om foto’s te delen op social media? Indien je kiest voor JA, ontvang je als dank een extra digitale foto t.w.v. € 7,50 bovenop de gekozen fotoshoot.

  Geef je FOTOlief toestemming om foto’s te delen op de website? Indien je kiest voor JA, ontvang je als dank een extra digitale foto t.w.v. € 7,50 bovenop de gekozen fotoshoot.

  Optioneel: foto's graag pas delen na