FOTOlief fotograaf fotoshoot fotografie Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam

De gebeurtenissen van vandaag zijn de herinneringen van morgen… Fotografie maakt deze herinneringen levendig. Foto’s brengen je weer even terug bij dát moment. Een zwangerschap, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag; allemaal bijzondere momenten die je bij FOTOlief professioneel laat vastleggen voor later.

Als moeder van twee kinderen besef ik als geen ander hoe belangrijk mooie foto’s van bijzondere momenten zijn.

Mijn werk is ontstaan uit een hobby en dat is het nog steeds. Ik werk ongeveer 16-20 uur per week en dat combineer ik met mijn gezin. Ik heb er dan ook voor gekozen te werken als de kinderen op school zijn. Voor jou betekent dit dat je alleen op werkdagen een fotoshoot kunt boeken, tussen ongeveer 9.30 en 13.30 uur.

Ik heb een kleine studio aan huis in Barendrecht. Hier doe ik zwangerschapsshoots, newbornshoots, cakesmash fotoshoots, babyshoots, kindershoots en gezinsfotoshoots tot vier personen. Lifestyleshoots (zwanger, newborn of gezin) zijn mogelijk bij je thuis. Daarnaast doe ik ook zwangerschapsshoots en gezinsfotoshoots op buitenlocaties in de regio.

Voor meer informatie klik je op een van de mogelijkheden hieronder. Heb je andere wensen, dan kun je altijd contact opnemen voor een passende offerte.

Zwangerschapsfotografie (ook als lifestyle)
Newbornfotografie (ook als lifestyle)
Cakesmash fotoshoot
Baby, kind en gezin (ook als lifestyle)
Lifestylefotografie
Baby’s eerste jaarpakket
Generatiefoto
Loveshoot
Trouwfotografie
Prijzen
Portfolio
Wie ben ik?
Een kijkje achter de schermen
Een kijkje in de studio

Reserveer nuEarlybirds Fotografie
Van augustus 2016 tot mei 2020 fotografeerde ik vrijwillig voor de Stichting Earlybirds Fotografie. Deze stichting maakt kosteloos fotoreportages van te vroeg geboren kindjes, als waardevolle herinnering aan de periode in het ziekenhuis. Dit vrijwilligerswerk is niet mogelijk zonder donaties. Wil je de stichting steunen, doe dan een donatie via deze link. Kijk voor meer informatie over de Stichting Earlybirds Fotografie op www.stichtingearlybirds.nl. Voor voorbeelden van mijn Earlybirds-reportages klik je op onderstaand logo.

Earlybirds Fotografie FOTOlief