Gezinsfotoshoot bij FOTOlief in Barendrecht. gezinsshoot gezinsfotografie gezinsfotograaf fotograaf Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam
Portfoliolinks staan onderaan deze pagina

Reserveer nu

Babyfotografie en kinderfotografie
Kinderen groeien heel snel. Voor je het weet is je ‘baby’ klaar om naar school te gaan. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe fijn het is om mooie foto’s te hebben van die waardevolle baby- en peutertijd. Elke periode heeft zijn eigen charme en levert een ander soort foto’s op. Die lieve baby, die eigenwijze peuter of die verlegen kleuter; ik fotografeer je kindje zoals hij is.

Gezinsfotografie
Of je nu één, twee of meer kinderen hebt, in welke leeftijd dan ook, uit ervaring weet ik dat je niet zo snel gezinsfoto’s laat maken. Terwijl een gezinsfotoshoot juist even een moment is om te genieten met elkaar en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Bij een gezinsfotoshoot maak ik foto’s van het gezin in verschillende samenstellingen, dus bijvoorbeeld ook de kinderen alleen. Plezier staat voorop en daarom geef ik jullie ook leuke opdrachtjes. Het resultaat zijn prachtige, ongedwongen foto’s die een leven lang meegaan.

Waar?
In mijn studio aan huis in Barendrecht, op een mooie buitenlocatie of een lifestyleshoot bij je thuis; jij kiest waar je de fotoshoot wilt doen. In de studio kan ik maximaal vier personen kwijt. Bij een lifestyleshoot maak ik foto’s in jullie thuisomgeving, zoals de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio baby’s en kinderen
Portfolio gezinnen
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken