Cakesmash fotoshoot bij FOTOlief in Barendrecht. cakesmashfotografie cakesmashfotograaf fotograaf Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam
Portfolio cakesmash zien? Klik op de foto.

Reserveer nu een cakesmash fotoshoot!

De eerste verjaardag van je kindje is heel bijzonder; daar weet ik als moeder van twee kinderen alles van. Je baby is in een jaar tijd zoveel gegroeid en heeft zoveel geleerd. Een mooie gebeurtenis om met een feestelijke cakesmash fotoshoot bij stil te staan!

Meestal plan je een cakesmash één tot twee maanden vóór de eerste verjaardag van je kindje, zodat je de foto’s op tijd ontvangt voor de verjaardagsuitnodiging. Het is in ieder geval belangrijk dat je kindje stabiel kan zitten.

Spelen en kliederen
De fotoshoot vindt plaats in mijn studio aan huis in Barendrecht. Het grote voordeel hiervan is dat jullie geen troep hoeven op te ruimen, want tijdens de fotoshoot mag alles! Eerst even spelen met de ballonnen en vervolgens lekker kliederen met het cakesmashtaartje. We eindigen met een warm badje om al spetterend weer schoon te worden. Ondertussen maak ik de leukste foto’s. Het taartje is bij de prijs inbegrepen en maak ik zelf.

De aankleding
In het portfolio vind je vijftien verschillende settings met bijpassende kleertjes (maat 80 ongeveer) waar je uit kunt kiezen. Op verzoek kan ik hier kleine aanpassingen in aanbrengen. Wil je graag eigen kleertjes meenemen die bij de aankleding passen, dan kan dit natuurlijk ook.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je minimaal vijftien foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Ik maak ook een collage die je als uitnodiging kunt gebruiken voor het verjaardagsfeestje. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

TIP: de collage die je ontvangt, heeft het formaat van de HEMA-uitnodiging. Bestel je deze kaart, dan weet je zeker dat er geen randjes wegvallen.

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
10 heldere afspraken
Blog over cakesmashen op Hieppp.nl