Lifestyleshoot bij FOTOlief in Barendrecht. lifestylefotografie lifestylefotograaf fotograaf Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam
Portfolio lifestylefotografie zien? Klik op de foto.

Reserveer nu een lifestyleshoot!

Thuis foto’s laten maken, dat kan als je zwanger of net bevallen bent of gewoon spontane gezinsfoto’s wilt. Bij een lifestyleshoot maken we foto’s in jullie eigen omgeving, zoals de woonkamer, slaapkamer, babykamer of kinderkamer. De connectie tussen jullie en het plezier samen is hierbij belangrijker dan het poseren voor de camera. Bij een lifestyleshoot maak ik foto’s op verschillende plekken en in diverse samenstellingen. Een opgeruimd huis met voldoende daglicht is wel echt een pré bij een lifestyleshoot.

Wanneer?
Als je zwanger bent, plannen we een lifestyleshoot tussen de 7 en 8 maanden zwangerschap. Willen jullie een lifestyle newbornshoot, dan kan dit tot jullie kindje ongeveer 6 weken oud is. Daarna kan het natuurlijk ook nog gewoon, maar dan noem ik het een gezinsfotoshoot. Een lifestyle gezinsfotoshoot kan op elk moment.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
10 heldere afspraken