Loveshoot bij FOTOlief in Barendrecht. fotograaf Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam
Portfolio loveshoots zien? Klik op de foto.

Reserveer nu een loveshoot!

Verliefd? Verloofd? Of al zoveel jaar samen? Vier jullie liefde met een loveshoot bij FOTOlief! Bij een loveshoot fotografeer ik jullie op een locatie naar keuze. Het belangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen, zodat ik jullie liefde voor elkaar zo puur en spontaan mogelijk kan vastleggen. De gemaakte foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken voor jullie huwelijksuitnodiging. Daarnaast is een loveshoot vaak een voorproefje van de trouwreportage.

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken