Newbornshoot bij FOTOlief in Barendrecht. newbornfotografie newbornfotograaf fotograaf Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam
Portfoliolinks staan onderaan deze pagina

Reserveer nu een newbornshoot!

Wat leuk dat jullie een kindje (of misschien wel twee) verwachten en interesse hebben in een newbornshoot! De eerste weken na de geboorte zijn heel bijzonder. Waarschijnlijk kun je geen genoeg krijgen van die kleine vingertjes en teentjes, die zachte haartjes en dat lekkere babygeurtje. Jullie pasgeboren baby is nog zo klein, maar groeit ook heel snel. Met newbornfotografie heb je een mooie herinnering aan deze periode.

Begin 2016 volgde ik een workshop newbornfotografie bij Brenda Olie en sindsdien heb ik al meer dan 200 newborns voor mijn lens gehad!

De beste periode
Het liefst fotografeer ik newborns in de tweede of uiterlijk derde week na de geboorte, omdat ze dan vaak wat gemakkelijker te poseren zijn. Een geposeerde newbornshoot is mogelijk tot de leeftijd van ongeveer vier weken, maar de kans dat je baby rustig slaapt en zich mooi laat poseren wordt steeds kleiner naarmate je langer wacht. Een lifestyle newbornshoot is mogelijk tijdens de eerste zes weken na de geboorte. Als je een newbornshoot boekt, zet ik de uitgerekende datum in mijn agenda. Vervolgens nemen jullie zo snel mogelijk na de geboorte contact op om de fotoshoot in te plannen.

Wil je graag het eerste jaar van je baby vastleggen in drie fotoshoots én een luxe fotoalbum? Kies dan voor baby’s eerste jaarpakket!

In de studio of bij je thuis
Voor een geposeerde newbornshoot ben je van harte welkom in mijn studio aan huis in Barendrecht. Je kiest ter plekke welke newbornsprops en kleurstellingen ik gebruik. Als het nodig is kun je je baby in de studio voeden en verschonen. Een lifestyle newbornshoot is mogelijk bij je thuis. Hierbij fotografeer ik jullie in jullie eigen omgeving. Lekker knuffelen op de bank of op bed, een voeding of een badje in de babykamer… Allemaal leuke momenten om vast te leggen.

Mijn stijl bij een geposeerde newbornshoot
Het maakt niet uit of je baby slaapt of wakker is tijdens de fotoshoot. Dat komt doordat ik newborns alleen fotografeer in natuurlijke poses, dus liggend op rug, zij of buik. Ik gebruik wraps om je baby te ontspannen en om foto’s te maken in schalen en manden. Newborns worden vaak rustig van het inwrappen doordat ze in dezelfde houding liggen als in de baarmoeder. Bij het poseren gebruik ik spullen in lichte en natuurlijke kleurtinten. Daarnaast heb ik oog voor details als handjes en voetjes. En wil je graag foto’s met broertjes, zusjes en als gezin laten maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor een goede indruk van mijn stijl verwijs ik je graag naar mijn portfolio.

En verder
Tijdens een geposeerde newbornshoot neem ik rustig de tijd om verschillende settings te creëren. Ik ben gemiddeld zo’n anderhalf tot twee uur bezig. Een lifestyleshoot duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio geposeerde newbornshoots
Portfolio lifestyle newbornshoots
Prijzen
Fotoshoot tips
10 heldere afspraken