Trouwfotografie bruidsfotografie trouwfotograaf bruidsfotograaf FOTOlief fotografie fotograaf fotoshoot Barendrecht Rotterdam
Portfolio trouwfotografie zien? Klik op de foto.

Elke trouwdag is uniek. Toch hebben alle bruidsparen één ding gemeen. Ze willen dat hun grote dag zo écht mogelijk wordt vastgelegd. Hoe jullie het ook vieren, alle details en gebeurtenissen wil je je later herinneren. Als trouwfotograaf zorg ik ervoor dat jullie steeds opnieuw alle bijzondere momenten van jullie trouwdag kunnen beleven.

Ervaring en blogs
In 2017 volgde ik twee workshops trouwfotografie. Sindsdien heb ik al diverse mooie bruiloften mogen vastleggen.

Op jullie trouwdag
Naast de huwelijksvoltrekking en alle details die jullie trouwdag uniek maken, bepalen jullie zelf wat ik nog meer vastleg. Denk bijvoorbeeld aan de voorbereidingen van de bruid en bruidegom. Daarnaast is het een mooi moment als jullie elkaar voor het eerst in trouwkleding zien. Uiteraard mag een trouwreportage op een mooie of bijzondere locatie niet ontbreken. Tijdens een persoonlijk gesprek lopen we jullie trouwdag door. Dan bekijken we samen bij welke gebeurtenissen jullie mijn aanwezigheid wensen.

Na jullie trouwdag
In de derde week na jullie trouwdag plannen we een kijkafspraak om de bewerkte foto’s samen te bekijken. Binnen een paar dagen na jullie trouwdag stuur ik enkele previews toe, zodat je die alvast kunt delen met familie en vrienden. Na ontvangst van de digitale foto’s kun je via FOTOlief in hoge kwaliteit een trouwalbum of andere fotoproducten bestellen.

TIP: neem alvast een voorproefje op de trouwreportage met een loveshoot! Ook leuk om deze foto’s voor de uitnodiging te gebruiken. Een fotoshoot van een uur op een mooie buitenlocatie in de buurt kost € 150,-. Vul het boekingsformulier in als je meer wilt weten.

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken