Trouwfotografie bruidsfotografie trouwfotograaf bruidsfotograaf FOTOlief fotografie fotograaf fotoshoot Barendrecht Rotterdam
Portfolio trouwfotografie zien? Klik op de foto.

In 2022 heb ik besloten geen ‘grote’ bruiloften meer aan te nemen, omdat ik dit niet kan combineren met mijn andere bezigheden. ‘Kleine’ bruiloften, tot ongeveer 4 uur inzet, fotografeer ik nog wel met alle liefde. Dus zoek je iemand om jullie ceremonie vast te leggen, met aanvullend een trouwreportage op een mooie locatie en eventueel nog een ander moment van jullie grote dag? Stuur me dan een berichtje voor een vrijblijvende offerte.

Ervaring en blogs
In 2017 volgde ik twee workshops trouwfotografie. Sindsdien heb ik al diverse mooie bruiloften mogen vastleggen.

Op jullie trouwdag
Naast de huwelijksvoltrekking en alle details die jullie trouwdag uniek maken, bepalen jullie zelf wat ik nog meer vastleg. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst in trouwkleding zien. Of misschien vinden jullie het leuk als ik bij het aansnijden van de taart en het proosten met bubbels aanwezig ben. Uiteraard mag een trouwreportage op een mooie locatie niet ontbreken. Samen lopen we jullie trouwdag door en bekijken we bij welke gebeurtenissen jullie mijn aanwezigheid wensen.

Na jullie trouwdag
Binnen een paar dagen na jullie trouwdag stuur ik enkele previews toe, zodat je die alvast kunt delen met familie en vrienden. In de derde week na jullie trouwdag ontvangen jullie de bewerkte foto’s digitaal met WeTransfer. Na ontvangst van de digitale foto’s kun je via FOTOlief in hoge kwaliteit een trouwalbum of andere fotoproducten bestellen.

TIP: neem alvast een voorproefje op de trouwreportage met een loveshoot! Ook leuk om deze foto’s voor de uitnodiging te gebruiken. Een fotoshoot van een uur op een mooie buitenlocatie in de buurt kost € 150,-. Vul het boekingsformulier in als je meer wilt weten.

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken