Zwangerschapsshoot bij FOTOlief in Barendrecht. zwangerschapsfotografie zwangerschapsfotograaf fotograaf Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Oud-Beijerland, Heinenoord, Rhoon, Poortugaal en Rotterdam

Reserveer nu een zwangerschapsshoot!

Zwanger zijn is heel bijzonder. Er groeit gewoon een mini-mensje (of misschien wel twee) in je buik. En als jullie baby er eenmaal is, ga je de zwangerschap misschien nog wel missen ook. Daarom is het zo leuk om een aandenken te hebben aan deze bijzondere periode. Bijvoorbeeld met zwangerschapsfotografie. Zodat je later kunt zien hoe je er ook alweer uit zag met je zwangere buik…

Waar?
In mijn studio aan huis in Barendrecht, op een mooie buitenlocatie of een lifestyleshoot bij je thuis; ik fotografeer je waar je maar wilt. Uiteraard kun je ook met je partner en eventuele oudere kindjes op de foto. Bij een lifestyleshoot maak ik foto’s in jullie thuisomgeving, zoals de slaapkamer of babykamer.

De mooiste periode voor een zwangerschapsshoot is als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent.

Verschillende stijlen
In overleg kiezen we kleding waar jij je goed in voelt en die past bij de stijl van zwangerschapsfotografie die jou aanspreekt. Zo kun je eigen kleding dragen of gebruik maken van de speciale zwangerschapsjurken en -doeken (waaronder diverse van Mii Estilo) uit mijn client closet. Voorbeelden zie je in de fotostrook hierboven en in het portfolio. Tot slot zijn nude foto’s ook mogelijk. Hierbij is veel huid zichtbaar, zoals een blote buik.

Kies je naast een zwangerschapsshoot ook voor een newbornshoot, dan ontvang je € 15,- korting!

Na de fotoshoot
Binnen een week na de fotoshoot ontvang je een link naar een beveiligde webpagina waar je een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie en met een watermerk kunt bekijken. Je kunt hier de mooiste foto’s uitkiezen. Wil je meer foto’s hebben dan in het afgesproken pakket zitten? Dat kan tegen een meerprijs. Vervolgens ontvang je de gekozen foto’s digitaal in hoge resolutie en zonder watermerk via een downloadlink. Fotoproducten kun je in hoge kwaliteit bestellen via FOTOlief. Dan heb je altijd een tastbare herinnering!

Reserveer nu

Portfolio
Prijzen
Fotoshoot tips
Inspiratie voor buitenlocaties
10 heldere afspraken