Martine de Kluiver fotoproducten FOTOlief fotograaf Barendrecht Rotterdam

Wil je een of meerdere foto’s van je fotoshoot aan de muur hangen? Of ergens neerzetten? Of cadeau geven aan iemand die je dierbaar is? Dan heb ik een mooie suggestie voor je: een foto op hout (ook wel fotoblok genoemd). Daarnaast kun je via mij diverse andere mooie fotoproducten bestellen, zoals fotoafdrukken of een fotoalbum. Met de fotoproducten die je bestelt via FOTOlief ben je verzekerd van de beste kwaliteit op professionele materialen. Bijkomend voordeel is dat ik je het werk uit handen neem. Prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen, zoals het materiaal, het formaat en de hoeveelheid.

Hoe werkt het als je na je fotoshoot een fotoalbum wilt bestellen?

1 – Jullie geven aan welke foto’s jullie in het album willen hebben. Hiermee kan ik bepalen hoeveel pagina’s het album ongeveer zal krijgen. Het minimum aantal pagina’s is 20.
2 – Jullie kiezen het soort album (vierkant/staand/liggend, leer/linnen/foto-omslag, etc.) en het formaat en ik maak daar een prijsopgave voor.
3 – Na akkoord op de prijs en betaling ga ik het album vormgeven.
4 – Vervolgens ontvangen jullie een pdf-proef ter controle.
5 – Willen jullie graag nog kleine wijzigingen aanbrengen, dan kan dat.
6 – Album perfect? Dan ga ik hem bestellen!
7 – Het album wordt bij mij afgeleverd ter controle.
8 – Jullie kunnen het album komen halen, of ik stuur het per post naar jullie toe.

Levering
Alle fotoproducten worden eerst bij mij afgeleverd, zodat ik ze kan controleren op kwaliteit. Producten die met brievenbuspost komen, stuur ik per post naar je door. Producten die als pakket geleverd worden, kun je bij mij afhalen. Wil je deze thuisbezorgd hebben, dan kan dat voor € 6,95 extra. De levertijd is ongeveer twee weken nadat je besteld en betaald hebt.