Martine de Kluiver FOTOlief fotografie fotograaf fotoshoot Barendrecht Rotterdam

Leuk dat je komt kijken wie ik ben 🙂 Ik ben Martine de Kluiver, geboren in 1983 in Rotterdam. In 2010 ben ik getrouwd met Martijn en samen met onze dochter en zoon wonen we in Barendrecht.

Sinds 2015 fotografeer ik bijzondere momenten, zoals bruiloften, zwangerschappen, pasgeboren baby’s en eerste verjaardagen. Daarvóór heb ik, na het behalen van mijn HBO-diploma Communicatie, jaren gewerkt als communicatiemedewerker in de ouderenzorg. Fotografie was al die jaren een hobby. Pas na de komst van onze kinderen werd het een passie waar ik eind 2015 besloot mijn werk van te maken. Intussen heb ik aardig wat bijgeleerd, haalde ik het certificaat voor de basisopleiding van de Fotovakschool en heb ik me gespecialiseerd in fotografie van bijzondere momenten. Sinds december 2018 heb ik een studio aan huis.

Mijn apparatuur:
Nikon D750 (hoofdcamera)
Nikon lens 24-70mm f/2.8 VR
Nikon D610 (reservecamera)
Sigma lens 105mm f/2.8 macro

Op alle foto’s op deze website, de Facebookpagina en het Instagram-account van FOTOlief rust copyright. Alle foto’s zijn gedeeld met toestemming van de geportretteerde(en) (indien minderjarig met ouderlijke toestemming).

Prijzen
Portfolio
Contact